januari 13 2020 0Commentaar

Autoschadeherstel Roos Alkmaar – Lid sinds 1997

Autoschade Herstel Roos Alkmaar is een universeel autoschadeherstelbedrijf, welke onderdeel is van de Klaver Autogroep. Dat wil zeggen dat u ongeacht het merk, kleine- of grote schade, welkom bent bij Roos Alkmaar.

Van Mini tot Jaguar, van Suzuki tot Mercedes, en uiteraard de eigen merken Mazda, Citroën en Honda. In geval van autoschade staat een professioneel team van specialisten voor u klaar!

Zij werken voor álle verzekeringsmaatschappijen en bijna alle leasemaatschappijen. U ontvangt 7 jaar schriftelijke FOCWA + AHG garantie op autoschadeherstel. Indien uw auto nog in de fabrieksgarantie valt, nemen zij deze over op de delen die vervangen zijn.

Björn Klaver, directeur van Autoschade Herstel Roos ontvangt mij in een ‘open setting’, een kantoorruimte waar de gehele administratie samen zit, zijn kantoor achter een glazen wand. Zo is het snel schakelen en gezellig ook!

Begonnen op de Helderse weg in Alkmaar met ‘Klaver auto’. “Mijn opa startte daar in 1937”,zegt Björn trots. In 1997 kwam ook de autoschadeherstel erbij op de Beverkoog en zo verhuisde ‘Klaver auto’ in 2013 ook richting dit bedrijventerrein. Dat heeft elkaar alleen maar versterkt. “Ikzelf begon 23 jaar geleden met diverse klusjes binnen het bedrijf, zeg maar vegen enzovoort. Inmiddels loop ik met een mooi jasje rond!” grapt Björn.

“Echte familybusiness! Mijn zus Elke zit samen met Huub Meijer in ‘Klaver autogroep’. Mijn zwager heeft een eigen poetsbedrijf en doet uiteraard al het poetswerk voor Klaver en Roos.
Bij Autoschade Herstel Roos hebben we inmiddels 19 mensen in dienst. Dit waren er twee jaar geleden nog 9, we zijn flink gegroeid!”

Vervolgens doen we een rondje door de uitdeukerij en autospuiterij. Ziet er enorm professioneel uit. En mooi om de trotse glimlach op het gezicht van Björn te zien. Echt een man met hart voor zijn vak. En hart voor zijn personeel! Als je alleen maar kijkt naar de foto dan begrijp je wat ik bedoel.

Derde kwartaal organiseert Bedrijvenvereniging Beverkoog een Bedrijfsbezoek met aansluitende herfstborrel bij Autoschade Herstel Roos.

Wij houden je op de hoogte.
www.autoschadeherstelroos.nl

ferry