augustus 26 2019 0Commentaar

Bruin Aandrijftechniek – Lid sinds 1994

Bij binnenkomst grap ik: ‘Ik wil wel even een rondje in die Corvette die bij jullie voor staat!’
Ik ga er dan ook onmiddellijk vanuit dat ‘aandrijftechniek’ te maken heeft met auto’s , maar niets is minder waar.

Bruin Aandrijftechniek levert alles op het gebied van het te laten werken van industriële machines.
Berenkoog 66, nu nog wel, Bruin Aandrijftechniek zal zich gaan vestigen op de Boekelermeer, begin volgend jaar.
Dit betekent een flinke uitbreiding. Het magazijn gaat naar ruim 1300 m2 en de kantoorruimtes worden vergroot naar 450 m2. De compleet uitgeruste werkplaats met een zeer uitgebreid machinepark, wordt uitgebreid naar 300 m2.

Stefan heeft zich jarenlang voor ons bedrijventerrein, KVO (Keurmerk Veilig Ondernemen), ingezet. Tweemaal per jaar werd er een schouw gehouden met Politie, Brandweer en Gemeente.
Stefan nam de afgelopen ALV 19 juni 2019 afscheid, dit vanwege de aankomende verhuizing.

Bruin Aandrijftechniek is de “One Stop Shop” op het gebied van aandrijftechniek, pneumatiek en hydrauliek. Door het zeer ruime assortiment en door kennis van alle productlijnen, zijn zij de grootste en meest gespecialiseerde technische groothandel van Noord-Holland. Vanuit Alkmaar beleveren zij de klanten vanuit het optimaal ingerichte magazijn.
Fijn dat beide broers (Stefan en Paul) tijd vrij maken om even bij te praten. Ze vullen en voelen elkaar goed aan in het bedrijf dat hun vader ooit begon.
Nadat hun vader een hersenbloeding kreeg, hebben zij samen alle zeilen bijgezet en het bedrijf met kennis, kunde maar vooral hart voor de zaak, geleid. ‘Dat was een zware tijd, zakelijk en emotioneel vermengd’, aldus Stefan. ‘Maar we hebben geknokt om te bereiken wat er nu staat met als resultaat de verhuizing omdat uitbreiding nodig is.’

Op de Beverkoog heeft Bruin diverse trouwe klanten. Dat is fijn, we kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om lokaal te blijven ‘shoppen’. En lokaal, dat blijven we, de Boekelermeer is één stap verwijderd van de Beverkoog. Uiteindelijk horen we toch allemaal bij elkaar!

Na een uitgebreide rondleiding van Paul, pakt hij een doos chocolaatjes van de stelling: ‘Voor jou!’.
Op kantoor aangekomen zie ik mijn collega Sinan zweten van het op orde brengen van al het nieuwe meubilair.

Ik zeg: ‘Sinan, vandaag is je geluksdag, trek in chocola?’

Delen is vermenigvuldigen.

#sunnymonday #eengoedbeginvandeweek

ferry