november 25 2019 0Commentaar

Conversie Partners

In het zonnetje: Conversie Partners

‘Wat 10 jaar geleden begon bij Mark aan de keukentafel is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig online marketing bureau. Met 10 toegewijde, gecertificeerde marketeers doen zij alles, maar dan ook echt alles, voor meer leads, omzet of sales voor jouw bedrijf.’

“Ja”’, lacht Rutger Bouwman, “Zo zijn mijn jeugd- en schoolvriend Mark en ik ooit begonnen!
Met beiden veel ervaring op dat gebied durfden we dat wel aan.
Op een gegeven moment kregen we de kans om in het oude pand van Renses op de Beverkoog te gaan werken. “Ga maar lekker zitten!” zei Aad destijds en dat hebben we gedaan.”

Tot het moment dat Renses verhuisde naar het naar de nieuwe locatie op de Paralelweg. Het pand zou worden gesloopt en Rutger en Mark keken uit naar een nieuwe stek. ”Eerst op de Beverkoog natuurlijk, daar hadden wij het prima naar het zin”, zegt Rutger. Maar na zorgvuldig zoeken en opties overwegen, vonden zij in De Keesomstraat 6 een perfecte match.

Wel een spannende en grote stap, zij gingen samen kopen. Een fijne ruimte, groot, industrieel plafond en afgesloten vergaderruimtes, maar wel met glazen wand.
“Zo blijven we bij elkaar betrokken!, aldus Rutger die aangeeft dat ‘hij ‘betrokkenheid’ hoog in het vaandel heeft.
Dat op diverse manieren: “Allereerst zijn wij als ‘online bedrijf’ trots op het feit dat wij veel ‘offline’ klantcontact hebben. Gewoon even bellen, met elkaar zitten, die beleving is erg belangrijk!”
Dat beaam ik onmiddellijk. Ik weet als geen ander hoe prettig de communicatie met Conversie Partners is. Zij beheren de website van Bedrijvenvereniging Beverkoog, ik heb regelmatig goed contact met Ferry en we bouwen weer aan verbeteringen.

Van deze samenwerking krijgen we positieve energie!
Ook op het maatschappelijk vlak zijn zij een goede partner.
Ze hebben onze Hortus ondersteund en deze geholpen ‘zelfredzaam’ te worden.
Daarnaast zit een externe club bij Conversie Partners onderdak.

“Wat Aad Renses ooit tegen ons zei, ben ik niet vergeten” ,zegt Rutger.
“Ga maar lekker zitten!”
“En dat is wat wij nu tegen anderen kunnen zeggen. Dat levert op! In energie en in samenwerking.”

conversiepartners.nl

ferry