oktober 28 2019 0Commentaar

DESA Security: Lid sinds 2019

Veiligheid is tegenwoordig een hot item. Goede beveiliging is noodzakelijk om de veiligheid van uw gasten, medewerkers en inventaris te waarborgen.
In de visie van DESA security onderscheidt een goede beveiliger zich niet alleen door zijn vakkennis maar ook door het nemen van eigen initiatieven al dan niet in overleg.
Onze beveiligers zijn behulpzaam en voelen zich betrokken bij de opdracht.

DESA security wil maatwerk leveren door onze dienstverlening uitvoerig aan te passen aan de situatie en wensen.
Door structureel gezamenlijk overleg te voeren met onze medewerkers kunnen we onze dienstverlening continu optimaliseren.

Ik tref Dennis Stelloo, directeur van DESA security op de eerste verdieping van ‘Het Zakenstation’, waar hij onlangs zijn intrek nam.
Verhuisd vanuit Heerhugowaard, nieuw op de Beverkoog en toch al betrokken.
Het viel op dat er vanuit DESA positief gereageerd werd op de social media posten van Bedrijvenvereniging Beverkoog, dus even een bezoekje en verwelkoming op ons mooie bedrijventerrein!

“Ik begon in de autotechniek” vertelt Dennis. “Leuk om te vermelden dat ik heb gewerkt bij Ton van Kuyk, ook Beverkoog natuurlijk!
“Maar koos later voor waar mijn hart lag, een andere richting en ging werken voor een beveiligingsbedrijf. Toen dit bedrijf een fusie aanging met een andere beveiliger, ontmoette ik mijn huidige vrouw!”
“Zij werkte voor het andere bedrijf en van het één kwam het ander, wij klikten en besloten later voor onszelf te beginnen.”

En zo werd DESA security ‘geboren’. Dennis: “Het is fijn om met zoveel ervaring met ook met het hart een onderneming te kunnen onderhouden.” Ik geloof in collectiviteit op een bedrijventerrein, in alle vormen. Op vakgebied kun je kwaliteit leveren tegen een goede prijs, dat gun je elkaar ook. Wij zij absoluut van het ‘handelen met de lokale ondernemer.’

Ook een gezellige, laagdrempelige borrel, eens in de maand om te verbinden, daar heeft Dennis wel oren naar. “Elkaar beter leren kennen en wat voor elkaar kunnen betekenen, even een klankbord, ik ben voor!”

Voor meer informatie: http://www.desasecurity.nl

ferry