december 02 2019 0Commentaar

DS Project Management – Lid sinds 2019

DS Project Management ontwerpt, levert en installeert ledverlichting en zonnepanelen. Tevens voert DS Project Management inspecties uit en alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden.
Zij geven graag advies en zorgen voor een uitstekende after sales service. Ze geven informatie over subsidies, maken lichtplannen en berekenen de energie die wordt bespaard, wanneer ledverlichting en/of zonnepanelen worden aangeschaft.

Dion Sankar, drijvende kracht achter DSPM, stuurt een mail met informatie over zijn bedrijf.
Eerst kunnen we niet goed plaatsen wat de bedoeling is, maar na een telefoontje met hem, blijkt dat onze ‘zonnetjes’ goed zichtbaar zijn!

“Ja”, zegt Dion, “Ik vind het leuk! Zag het op de website en dacht: Ik dien ook iets in ?.
Staat het ook op Facebook en LinkedIn? Ik moet eerlijk zeggen dat ik nogal ouderwets ben wat betreft social media, ik heb geen van beiden, maar het gaat vooralsnog prima zo!
Wel ben ik een nieuwkomer op de Beverkoog, is dat ok?”

Natuurlijk is dat ok, we maken een afspraak op de Otterkoog 113, een smaakvol ingerichte unit met boven en beneden kantoor.
Dion zet een kop “ouderwetse” filterkoffie, heerlijk! en kijk om me heen. Merk inderdaad dat Ledverlichting zoveel rustiger is dan TL.
Hij legt uit dat de overstap bij TL-armaturen/lichtlijnen enkel is de buizen te vervangen, armatuur kan gewoon blijven.
“Waarom alles vervangen, als het niet nodig is?”, vervolgt Dion. “We zijn onze klanten graag van dienst om duurzaam te worden, maar gaan hen niet onnodig op kosten jagen.” Ik krijg direct een uitleg en de vergelijking Led-TL onder ogen, een wereld van verschil.

Dion begon zijn carrière na een opleiding aan de HTS, als projectmanager bij Siemens.
Mooi om te vertellen is dat hij twintig jaar geleden begon met het onderzoeken van geschikte locaties en het vervolgens installeren van de ‚BB sirene’.
Siemens kreeg destijds de aanbesteding om op de juiste punten het calamiteitensysteem te gaan plaatsen in Noord-Holland, Midden Nederland en Friesland. Het zogenaamde ‘eerste maandag van de maand alarm’. We zijn hem er nog dankbaar voor ?.

“Na Siemens, ben ik verder gaan ‘snuffelen’ in de keukens van diverse bedrijven. Me altijd ingezet met hart en ziel, maar wilde zoveel mogelijk kennis op doen, naast de studies die ik verder ben gaan volgen”, aldus Dion. “Dus veel ervaring opgedaan alvorens een eigen bedrijf te starten.”

Deze droom begon in Alkmaar in een kantoorpand bij het station en nu groeien we verder op de Beverkoog.
Vol trots zegt hij: “Ik ben een Hindoestaan, wij zitten nooit stil, werken keihard aan onze passie. Al is het wel eens moeilijk geweest, een uitkering heb ik nooit gehad, altijd door naar nieuwe mogelijkheden!”

Die mogelijkheden kun je bekijken op www.dspm.nl, of ga eens langs, je wordt op een fijne manier geïnformeerd!

ferry