december 23 2019 0Commentaar

Gomes Noord-Holland – Lid sinds: 2009

Gomes Noord-Holland is officieel Mercedes-Benz, smart en Fuso dealer voor personenwagens, bestelwagens en trucks met een verzorgingsgebied van Texel tot en met Hillegom en van Zandvoort tot en met Vinkeveen. Wij zijn dé partner voor al uw mobiliteitsvragen voor sales en aftersales met totaaloplossingen voor zowel de particuliere als zakelijke klant.

Gomes is een prachtig professioneel, maar ook informeel familiebedrijf waarbij tevreden klanten op nummer één staan. Alle medewerkers hebben één doel, één passie. Namelijk de beste keuze zijn voor iedereen die van plek A naar plek B wil rijden. Ons doel? Customers For Life!

Met twee doelen ga ik richting Gomes, gevestigd aan de Robbenkoog 2, vooraan op ons bedrijventerrein.

Ik heb een afspraak met Peter Gomes, de man achter dit mooie bedrijf, voor het zonnetje en ga de locatie bekijken waar wij onze nieuwjaarsreceptie gaan vieren.

In 2009 nam Peter zijn intrek op de Beverkoog, in het pand waar voorheen Mercedes Centraal zat.

Eenmaal binnen maakt zich een blij gevoel over mij meester; Wat een prachtige plek om 14 januari samen te komen! Ik twijfel er niet aan dat ik de enige zou zijn die dat zo voelt. Daarnaast zorgt de hartelijke ontvangst, die al bij receptie begint voor een nog blijer gevoel.

En daar is Peter Gomes, een gewaardeerd ondernemer, maar bovenal een ontzettend aardig mens.

“Doe maar een kopje thee” zeg ik. Het is negen uur in de ochtend, maar ik had de nodige koppen koffie al genuttigd.

We nemen plaats in zijn kantoor, ik introduceer mezelf en de bedoeling van de zonnetjes, de samenhang en verbinding en…daar kan ik uren over praten.

Peter steekt van wal: “Eigenlijk zijn wij er nooit zo mee bezig geweest. Ja, je hebt je buren, je klanten, maar de verbinding zoeken met het bedrijventerrein, dat bleef wel wat achter. “Hij vervolgt: “En dat is niet goed. Ik lees de mails de laatste tijd en ben van mening dat wij ook meer kunnen aanhaken!”

Zoals ik kan praten kan ik ook ademloos luisteren naar wat hij te vertellen heeft en dat is een heel mooi betrokken verhaal.

Vijfentachtig jaar nu, timmert Gomes aan de weg. Vanuit het transport naardealerschap. Met dertien vestigingen en vijfhonderdvijftig medewerkers zijn zij een speler van formaat in Noord-Holland en daarbuiten.

“Wat wordt er van ons verwacht bij de nieuwjaarsreceptie?” vraagt Peter. Ik zeg hem dat wij formeel het KVO certificaat krijgen uitgereikt samen met Gemeente Alkmaar, maar verder had ik niets bedacht.

Gelukkig had Peter daar wel over nagedacht. Wij krijgen van hem naast een warm welkom een inspirerend verhaal: “Deday after tomorrow”.

Ikzelf kreeg een tipje van de sluier en met een glimlach op mijn gezicht een grote ‘Ja’ voor hetgeen hij met ons allen gaat delen.

We verklappen enkel de zin: ‘Wat inspireert jou als ondernemer?’

Als jullie daar nu over na willen denken, zien we jullie allen graag 14 januari, inloop 16.15 uur bij Gomes, Robbenkoog 2, Alkmaar.

www.gomes.nl

ferry