augustus 19 2019 0Commentaar

Indoor Carwash Alkmaar – lid sinds 2004

We hebben een afspraak in Beverwijk, daar waar het hoofdkantoor is gevestigd, daar waar alles begon. Ik zit tegenover Pieter Commandeur, directeur van drie vestigingen, waaronder dus één op de Berenkoog 40a. Een familiebedrijf van vader op zoon, vanaf 1989, met benzinestation, carwash en interieurreiniging.

“Mijn vader zei ons vroeger, ga eerst maar ontdekken wat er te koop is in de wereld, voordat je voor mij gaat werken”, aldus Pieter. Dat is ook wat hij heeft gedaan; studie marketing, communicatie en wat werkervaring voor hij instapte. Zijn broer Martijn startte de vestiging in Alkmaar. “Helaas heeft mijn vader niet meer mee kunnen maken hoe wij in samenwerking met een fantastisch team verder opbouwden, maar weet dat hij trots op ons kan zijn.” Dat klopt, wanneer je op de site kijkt, wordt direct duidelijk wat Indoor Carwash hoog in het vaandel heeft: Mensen.

“Alles wat we bij Indoor Carwash doen, komt voort uit onze kernwaarden: contact met klanten, nieuwe diensten of producten, uitbreiding, omgaan met medewerkers..”.

Eerlijkheid, fatsoen en vriendelijkheid.
Voor een klein bedrag wordt de auto ook van binnen gereinigd aan de ‘interieurband’.
Iedereen zou eens moeten beleven wat het is om binnen de vijftien minuten die de band loopt een auto weer keurig af te leveren, hoe zwaar werk dat is, afhankelijk van de staat. Daar wordt volgens Pieter nog wel ‘licht’ over gedacht. Werkplekken aan de band die geboden worden aan bijvoorbeeld statushouders (vluchtelingen met verblijfsstatus), daar wordt keihard gewerkt! Op dat moment ontstond een ideetje onder ons, daar komen we vast nog eens op terug.

Dit jaar wordt de verbouwing van de Carwash gerealiseerd, met dubbele aanrijroute om de capaciteit van de wasstraat te optimaliseren, een nieuwe naam, een frisse uitstraling! Met de komst van de Nelson Mandelabrug zijn we natuurlijk uiterst gelukkig, de doorstroming is veel beter, daar passen wij ons dus uiteraard bij aan.
Onze nieuwe collega Hassan, sinds 1 mei in dienst als vestigingsmanager, zal iedereen daar met een nieuw team en een warm hart ontvangen.

ferry