november 04 2019 0Commentaar

Miss Green – Lid vanaf 2018

Miss Bell, Miss Green… alles onder de noemer van Miss Kitchen!

De ‘keuken’ en catering van de verzamelgebouwen ‘TelefoonCentrale’ en ‘Ondernemerstuin’ is in handen van Robin, Monique en zoon. Buiten de ‘bewoners’ kan eenieder aanschuiven in de gezellige en duurzame eetgelegenheid aan de Berenkoog 35. En dat is absoluut de moeite waard. Voor een klein bedrag kunt u onder andere genieten van de belegde broodjes, saladebar, soep van de dag en heerlijke smoothies! Ik zeg altijd: ‘Op deze manier kun je nog eens iemand uitnodigen voor een betaalbare lunch.’ En dat doe ik dan ook regelmatig bij hen.

Miss Green Business & Events is sinds begin 2018 gevestigd in ‘De Ondernemerstuin’, midden op het bedrijventerrein van de Beverkoog in Alkmaar. Miss Green biedt een creatieve-, duurzame- en groene inspirerende omgeving voor grote en kleine evenementen, denk hierbij aan (zakelijke) lunches, bedrijfspresentaties, vergaderingen, recepties, bedrijfsborrels en meer.

De eerste keer dat ik ‘hoorde’ van Miss Kitchen was in de winkel naast mijn voormalig werkgever.
Op de Laat, in de Marktwinkel stonden zulke leuke cadeautjes, flesjes wijn met treffende teksten om te schenken.

Nu kunnen er lang niet meer omheen: Miss Green is een aanwinst voor ons bedrijventerrein. Naast de dagelijkse lunches, vergaderingen en catering, verzorgen zij ook onze ‘ondernemersborrels’. Onlangs nog de herfstborrel in de Hortus, groot succes.

Niet te vergeten: De betrokkenheid bij de ijsduik voor ondernemers, eerder dit jaar gehouden bij Bredewijn Kantoormeubelen.
Maar liefst 50 ondernemers en een wethouder traden buiten de comfort zone in het kader van verbinding tussen ondernemers in de HAL.

Dan vraag je een offerte op bij Monique en zegt zij: “Het is goed zo, wij vinden dit ook heel bijzonder en belangrijk. Ik zorg voor soep, roggebrood met spek en kaas voor honderd man/vrouw. Als ze maar genieten!”
Dat is nog eens betrokken!

Ook Miss Green ontving de tien tulpenbolletjes, afgenomen bij tulpenkweker Wim Balder.
Volgend voorjaar ziet u precies waar u moet zijn voor een pitstop op de Beverkoog.

www.missgreen.nl

ferry