Het bestuur

HET BESTUUR

Even voorstellen bestuur Bedrijvenvereniging Beverkoog 2019. Van links naar rechts: Piet Pannekeet JASA Packaging Systems, Hendrik Goeman Borgesius Hormann Alkmaar bv, Ruud Bredewold Bredewijn Kantoormeubelen, Sjors van Kuipers Stemar Engineering bv, Huub Meijer Klaver Autogroep, Kirsten Tervoort Bredewijn Kantoormeubelen en Jan Gunneweg Meubelontwerper.

Bedrijventerrein Beverkoog is een dynamische locatie voor het bedrijfsleven. Door de centrale ligging tussen de gemeenten Alkmaar, Langedijk en Heerhugowaard is de Beverkoog ideaal voor een scala aan bedrijven.

Met een gedreven bedrijvenvereniging als katalysator van het bedrijfsgebied werken wij aan verbetering van de veiligheid, duurzaamheid en bereikbaarheid. Daarnaast wordt er in samenwerking met de bedrijven activiteiten georganiseerd zoals gluren bij de buren, voorjaarsborrel en workshops. Uw bedrijf lichten wij groot uit op de bedrijvenpagina van onze website.

Blijf op de hoogte van de Beverkoog. Meld u aan voor de nieuwsbrief, like ons op Facebook en word lid van de bedrijvenvereniging.
Bedrijvenvereniging Beverkoog: Voor en door de Beverkoog.

Zoekt u een bedrijf op de Beverkoog?