november 14 2018 0Commentaar

Herfstborrel

Voor de ondernemers op de Beverkoog organiseert de Bedrijvenvereniging Beverkoog op donderdag 29 november een herfstborrel. U bent van harte uitgenodigd. Een mooie gelegenheid voor alle ondernemers die zaken
doen op de Beverkoog om elkaar te ontmoeten, nieuwe contacten te maken en elkaar bij te praten over wat er op het bedrijventerrein gebeurt en speelt: hoe staat het met de baatbelasting, hoe gaat het met de Hortus, welke bedrijven zijn er nieuw, wat gebeurt er allemaal op het terrein, hoe staat het met de veiligheid en de verkeersveiligheid, wat moet er nog beter geregeld worden enz., enz.

Om u bij te praten over deze onderwerpen zullen de parkmanager Pieter Veeter, de wijkagent Fokke Bergsma en het bestuur van de Bedrijvenvereniging aanwezig zijn.
Gastheer is het 50 jarige Egmond Plastic B.V. in hun pas verbouwde kantoor aan de Berenkoog 31. De Bedrijvenvereniging is blij dat Egmond Plastic haar bedrijf beschikbaar stelt voor deze herfstbijeenkomst. Een mooie gelegenheid voor alle Beverkogers om dit prachtige bedrijf en haar producten te leren kennen.

Geef u op voor deze bijeenkomst via de email van de Bedrijvenvereniging: info@beverkoog.nl

Tot op de borrel!
Met vriendelijke groet,
Bestuur Bedrijvenvereniging Beverkoog

Download hier de flyer

ferry