juli 26 2017 0Commentaar

Matchmarkt 2017

Geacht lid van Bedrijvenvereniging Beverkoog,

Stichting De Waaier nodigt u van harte uit aan te haken bij de netwerkborrel ter afsluiting van De MatchMarkt 2017 op donderdagmiddag 19 oktober a.s. Bredewijn Kantoormeubelen is gastheer van het evenement en is gevestigd op het punt op de Beverkoog waar de drie gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk elkaar ontmoeten. Verbinding leggen is het werk van De Waaier en dat komt nu zelfs in de locatie tot uiting.
Tijdens De MatchMarkt ontmoeten bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar om matches te sluiten. Zeg maar deals te maken. Maatschappelijke organisaties zijn er op zoek naar vakkennis, materialen en vrijwilligersuren voor het uitvoeren van klussen. Waaier-ondernemers bieden deze zaken ‘om niet’ aan. Waarom? Iemand die al jaren meedoet, zegt het zo: “Het kost ons weinig moeite en het geeft veel energie!” Kijk voor meer info op www.de-waaier.nl. onder evenementen.

Wat heeft De Waaier te maken met De Beverkoog?
Aannemersbedrijf Kesselaar & Zn. is actief voor De Waaier, net als RAVO b.v. en Jan Gunneweg Studio. Nedvice ICT verzorgt al jaren de telling van het aantal matches tijdens evenementen. Ook Uranusbeheer, de nieuwe eigenaar van het ‘voorheen’ VSM-gebouw, is aangesloten. De Hortus Alkmaar is een voorbeeld van een maatschappelijk initiatief dat al veel plezier heeft gehad van de ondernemers van De Waaier: heel veel medewerkers werkten als vrijwilliger in de tuin en Gijs Schot heeft er een ontvangstruimte geplaatst.

Ontmoet maatschappelijk betrokken ondernemers
Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend een borrel halen en maak kennis met ondernemers die graag samen iets doen voor maatschappelijke organisaties uit de regio. Wilt u het hele evenement meemaken, dan kan dat natuurlijk ook! Meld u dan aan via de onderstaande knop of stuur een e-mail naar: administratie@de-waaier.nl. Deelname is gratis.

De MatchMarkt: Bedrijven steunen maatschappelijk organisaties!
• Datum: donderdag 19 oktober 2017
• Locatie: Bredewijn Kantoormeubelen, Berenkoog 95 in Alkmaar
• Inloop: 14:45 uur
• MatchMarkt: 15:30 – 17:00 uur
• Netwerkborrel: vanaf 17.00 uur

Ook dit jaar brengt De Waaier weer een MatchMarktkrant uit. Wilt u uw aanbod hierin kosteloos plaatsen? Vermeld in uw aanmeldingsmail dan meteen uw aanbod. Liefst kort en krachtig, in maximaal 30 woorden.

We houden u op de hoogte!

Met vriendelijke groet,
Peter Valbracht
Stichting De Waaier
072-5110601
06-12620823
www.de-waaier.nl

ferry