maart 11 2019 0Commentaar

Aan alle ondernemers op de Beverkoog Alkmaar

Profess Fysio is sinds april 2016 gevestigd op de Beverkoog, otterkoog 93B en sinds kort lid van de bedrijvenvereniging Beverkoog. Profess Fysio is gespecialiseerd in zowel acute als chronische langdurige klachten aan het bewegingsapparaat. Wij bieden naast fysiotherapie ook manuele therapie, dry needling, revalidatie, medical taping en fysiofitness.

Ziekteverzuim / Preventie ziekteverzuim
Klachten aan het bewegingsapparaat kunnen erg hinderlijk zijn. Zeker als het de werkzaamheden belemmerd. Ondernemers gaan vaak te lang door, aangezien ziekmelden geen optie is. Een werknemer meldt zich sneller ziek, maar moet worden opgevangen en vervangen, wat ook voor toename in kosten zorgt.
Profess Fysio kan helpen om ziekteverzuim te voorkomen door preventieve behandelingen te geven op locatie of op de praktijk. Risico’s worden vroegtijdig opgespoord, medegedeeld en behandeld. Naast behandeling wordt er ook ingezet op actieve aanpak vanuit de persoon zelf met informatie en oefeningen. Tot nu zijn er al enkele ondernemers die aangeven beter te functioneren en zich ook goed te voelen bij het preventief behandelen!
In geval van blessures kan Profess Fysio helpen de klachten zo spoedig mogelijk te verhelpen zodat het werk weer hervat kan worden. Wij zijn doordeweeks open vanaf 7 uur in de ochtend tot in de avond 21 uur.

Profiteer ook van voordelen van Profess Fysio!

  • Dichtbij het werk
  • Snel een afspraak (wij streven naar een afspraak binnen 24 uur)
  • Digitale ondersteuning via whatsapp of email
  • Ruime behandeltijd (40 minuten)
  • No-nonsense, eerlijk advies en niet meer behandelen dan nodig
  • Een fysiotherapeut die met u meedenkt

Wilt u een afspraak of meer informatie over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen?
Kijk op www.profess-fysio.nl of bel 06-38687665 (of stuur een whatsapp-bericht)

ferry