top of page

Help jongeren bij hun oriëntatie op de arbeidsmarktDe stap van school naar werk is voor veel jongeren best groot. Gelukkig zijn er meerdere initiatieven in onze regio om studerende jongeren kennis te laten maken met het bedrijfsleven, bijvoorbeeld aan de hand van een realistische opdracht of casus; zie ook bijgaand overzicht met vijf bestaande onderwijsprojecten. Wilt u jongeren een kans geven door ze mee te laten denken met een praktisch vraagstuk uit uw dagelijkse praktijk? Of wilt u deelnemen aan een bedrijvendenktank om de betrokkenheid van jongeren bij de bedrijven te vergroten? Wij maken u graag attent op de volgende mogelijkheden.


Dream2Work organiseert twee online bijeenkomsten over de opzet van een bedrijvendenktank in Noord-Kennemerland. De denktank wordt gevoed met input van jongerenorganisaties, decanen en leerlingen. De reacties, ervaringen én wensen van de bedrijven worden weer gedeeld en zo wordt afgestemd op elkaars wereld. De online meetings zijn op donderdag 21 september en op dinsdag 26 september van 16.00 tot 16.45 uur.


Voor aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Jolanda van Duin via matchme@dream2work.com of 06-81611282. Jolanda is verbinder in werken en leren en oprichter van de stichting Dream2Work. Zie dream2work.com


Project Match2work organiseert op woensdag 13 september van 20.00 tot 21.30 uur een bijeenkomst voor bedrijven bij het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord in Alkmaar. Deze avond zijn er docenten aanwezig en worden er casussen geformuleerd. De docenten werken daarna met de studenten aan uw vraagstukken. U geeft ze een kijkje in uw bedrijf en krijgt presentaties van de oplossingen.


Voor aanmelden of meer informatie, neem dan contact op met Sylvia Bakker via info@projectmatch2work.nl of 06-22529681. Sylvia is regiocoördinator en gaat voor de 4de keer met dit project in Alkmaar van start. Zie projectmatch2work.nl/regio-alkmaar
コメント


bottom of page