top of page

Nieuwe secretaris Desirée Oudejans


Tijdens de ALV 2023 op 15 maart kunnen de leden kiezen voor Desirée Oudejans (uiterst rechts op de foto) als secretaris in het bestuur van bedrijvenvereniging Beverkoog. Samen met haar man Stef geeft zij leiding aan Mezo Steel, een ambitieus en innovatief metaalbewerkingsbedrijf (lasersnijden, kanten, lassen en coaten). Ze hebben een jong gezin met twee leuke dochters. Desirée heeft meer dan tien jaar als leerkracht voor de klas gestaan. Ze is zelf ook leergierig en heeft zin in haar rol in het bestuur.


Desirée: In gesprek met verbindingsmanager Kirsten Tervoort kwam ter sprake dat de bedrijvenvereniging op zoek was naar een nieuwe secretaris. Het liefst een vrouwelijk bestuurslid. Laat zij nu net tegenover een vrouw zitten, die toevallig als eens eerder geroepen heeft dat het echt iets voor haar zou zijn om aan te sluiten bij het bestuur. Een win-win.


Sinds 2018 zijn wij met Mezo Steel gevestigd aan de Hamsterkoog en werken wij veel samen met bedrijven op de Beverkoog. Als mede-eigenaar vind ik het belangrijk om niet op je ‘eilandje’ te blijven zitten en zou ik graag iets willen bijdragen aan de omgeving waarin ik werk. Inmiddels heb ik al een aantal vergaderingen mogen bijwonen en wordt er hard gewerkt aan diverse projecten. Het bestuur bestaat uit een topteam en ben er trots op om samen met hen te mogen werken aan de gezamenlijke belangen van de ondernemers.’

Comments


bottom of page