top of page
Bert Wolven

Bert Wolven

Bert Wolven, de man achter Woltex, runt zijn zaak met passie. Woltex levert bedrijfskleding en veiligheidsuitrustingen, van helmen tot handschoenen.

Je kunt hem vinden in zijn bedrijf met showroom aan de Marterkoog, waar hij voornamelijk zakelijke klanten bedient.

Bert is van jongs af aan een ondernemer in hart en nieren. Hij begon al op zijn tiende met het opzetten van kleine handeltjes, zoals het verkopen van stuiterballen met een vriend. Dat was het begin van een avontuur dat leidde tot de oprichting van Woltex in 1997, alvorens in loondienst te hebben gewerkt voor de Wolfederatie. Van een zolderkamertje tot zijn eigen zaak op de Beverkoog.

Om fris en vernieuwend te blijven, kijkt Bert goed naar wat zijn leveranciers te bieden hebben. Hij is altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen en wil naast de duurzame kwaliteit ook de trend volgen in hippe bedrijfskleding die vooral jongeren aanspreekt.

In zijn vrije tijd is hij een buitenmens. Je kunt hem regelmatig spotten tijdens een wandeling met zijn hond Teun, het visitekaartje van Woltex. Bert geniet ook van een potje tennissen en regelt de klussen in en rondom zijn huis.

Natuurlijk heeft hij ook wel eens een flinke blunder begaan. Dit pand aangekocht, had hij een huurpand op een ander bedrijventerrein met nog een jaarcontract. Deze in overleg onderverhuurd, met als gevolg dat Bert heeft mogen ervaren hoe een professionele ‘tuin in huis’ eruitziet. Dat was een dure blunder ook.

Hoewel hij niet snel zegt dat hij trots is, is het overduidelijk dat Bert enorm blij is met waar hij nu staat. Van een zolderkamertje naar een succesvolle zaak op de Beverkoog, dat is toch iets om blij van te worden!

Lokaal handelen heeft Bert’ s voorkeur. We hebben op de Beverkoog een verscheidenheid aan bedrijven, laten we elkaar helpen en zo versterken!

bottom of page