top of page
Gerco Kleppe

Gerco Kleppe

Gerco Kleppe, de man achter Nedflex Alkmaar Uitzendbureau en KODA Security, is al vijf jaar actief als ondernemer. Zijn ondernemerschap begon eigenlijk als een soort 'terug naar de roots' na eerdere avonturen als zelfstandige.

Bij Nedflex draait het vooral om uitzend- en payroll-diensten en met de toevoeging van KODA Security breidt het repertoire zich uit. Gerco's geheim? Altijd blijven leren en vernieuwen. Hij blijft scherp door trends in de arbeidsmarkt te volgen en feedback van klanten en medewerkers serieus te nemen.

In zijn vrije tijd is Gerco een familieman in hart en nieren en houdt ook wel van een avondje theater of een potje voetbal. Zeker als het gaat om het Beverkoog voetbaltoernooi, want Gerco is trouwe sponsor van voetbalvereniging Kolping Boys.

Natuurlijk heeft Gerco ook wel eens blunders begaan, maar hij ziet ze als leermomenten. Zijn grootste trots? Zijn gezin en het feit dat hij niet één, maar twee succesvolle bedrijven heeft opgebouwd.

Gerco Kleppe is niet alleen ondernemer, maar ook een bruggenbouwer binnen de lokale zakelijke gemeenschap. Als lid van de Bedrijvenvereniging Beverkoog ziet Gerco mogelijkheden voor waardevolle samenwerkingen en lokale versterking. Hij staat open om zijn expertise op het gebied van personeelsbezetting te delen en andere leden te ondersteunen bij hun groei en ontwikkeling binnen het bedrijventerrein.

bottom of page