top of page
Isabel Straver en Corlien Moleman

Isabel Straver en Corlien Moleman

Maak kennis met Isabel Straver, accountmanager ondernemersloket van Gemeente Alkmaar en Corlien Moleman, de parkmanager van PCM Alkmaar. Zij vormen samen een essentieel ondersteuningsteam voor Bedrijvenvereniging Beverkoog.

Hun passie ligt in het samenbrengen van twee werelden: die van de gemeente en het bedrijfsleven. Als belangenbehartigers luisteren ze naar ondernemers, streven ze naar kruisbestuivingen en delen ze een brede kennis om de Beverkoog te laten floreren.

Naast hun professionele betrokkenheid hebben Isabel en Corlien ook een rijk persoonlijk leven. Corlien vindt haar ontspanning in tennis, fietsen en culinaire ontdekkingsreizen, terwijl Isabel voldoening haalt uit haar vrijwilligerswerk. Beiden genieten van quality time met het gezin, vooral tijdens een vakantie.

Hoewel ze hun werk serieus nemen, voegen zij ook een komische noot toe aan het leven. Zo heeft Corlien per abuis eens een mail gestuurd aan een wethouder die eigenlijk niet voor hem bedoeld was, maar over hem ging en Isabel bekend staat om haar avontuurlijke zijde, zoals die ene keer dat ze in een gierput belandde.

Zowel voor Isabel als Corlien is hun inzet op de Beverkoog een grote missie, gesteund door het bestuur, waaronder secretaris Desiree en verbindingsmanager Kirsten. Samen overleggen zij wat er speelt, af en toe onder het genot van een heerlijke lunch bij de Eettuin op de Beverkoog.

Zij zijn voor iedere ondernemer bereikbaar en beschikbaar. En waarderen de ‘extra ogen en oren’, de sociale controle voor wat er nodig is om een prettig ondernemersklimaat op de Beverkoog te behouden.

‘Werk in Uitvoering!’

bottom of page