top of page

Aanbod gladheidsbestrijding Beverkoog


Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt in deze periode, maar het gaat er wel degelijk weer aankomen: gladheid door winterse omstandigheden. Wanneer het glad dreigt te worden door vorst, sneeuwval of ijzel staan de gladheidsbestrijders van Krinkels direct paraat om terreinen, wegen en stations veilig en begaanbaar te houden. Zij hebben een schat aan kennis en ervaring op het gebied van het juiste type gladheidsbestrijding voor iedere ondergrond. Met hun speciaal toegeruste strooiwagens en sneeuwschuivers maken ze gladde wegen en perrons weer begaanbaar.


PCMAlkmaar en Krinkels bieden speciaal voor de Beverkoog een bedrijfsabonnement aan voor gladheidsbestrijding aan op het eigen terrein. Bij voldoende animo vanuit de bedrijven op de Beverkoog kunt u het komende winterseizoen aan abonnement afsluiten met een collectiviteitskorting voor een veilige toegang voor uw klanten en personeel, op uw terrein.


Jaarlijks per seizoen van oktober tot en met maart

Abonnement € 250,00


Incidentele kosten uitvoering

Strooien van inritten en parkeervlakken per m2

Tijdens kantooruren tussen 6.00-17.00 € 0,08

Na kantooruren en zaterdag € 0,10

Zon en feestdagen € 0,12


Sneeuwschuiven per uur

Tijdens kantooruren tussen 6.00-17.00 € 137,81

Na kantooruren en zaterdag € 164,06

Zon en feestdagen € 190,31


Heeft u interesse, dan kunt u dit kenbaar maken via een mail aan info@pcmalkmaar.nl Bij voldoende deelname van bedrijven krijgt u een bericht en komt er iemand van Krinkels langs voor het inmeten van uw terrein. Wij hopen hier samen voor een nog prettiger en veiliger bedrijvenpark te kunnen zorgen. Voor vragen en meer informatie: parkmanager Corlien Moleman-Boersen, 06-57166228.

Comments


bottom of page