top of page

Alkmaars familiebedrijf ’t Hekeltje viert 100-jarig jubileumHet Alkmaarse familiebedrijf ’t Hekeltje bestaat honderd jaar. Het bedrijf groeide in een eeuw tijd uit van een kleine wijnhandel naar een grote speler op het gebied van party- en tentenverhuur, nationaal maar ook internationaal. Op vrijdag 5 april viert het bedrijf dit bijzondere jubileum samen met personeel, relaties en klanten tijdens een besloten eeuwfeest. 


In deze feestelijke middag wordt teruggeblikt op een eeuw lang ondernemen, bijzondere samenwerkingen en generaties lang bouwen. En uiteraard wordt er geproost op de toekomst. Naast de directeur van ’t Hekeltje, Hein Oud, zal burgemeester Anja Schouten de aanwezigen toespreken.


Daarnaast opent ’t Hekeltje deze dag ook de kersverse nieuwbouw aan de Robbenkoog. Hier is de afgelopen maanden hard gewerkt aan het uitbreiden van het huidige magazijn en kantoor met onder andere het splinternieuwe ‘Hekeltje Experience Center’.


Boven dit artikel zie je de reclamewagen tijdens de 8 oktober-optocht van Hiddink (voorloper ’t Hekeltje), in 1930. Hieronder de vrachtwagen van ’t Hekeltje anno 2024.Comments


bottom of page