top of page

Arezzo Cars 200ste lid Beverkoog


Op maandag 15 mei ontving Caner Tercan een fraai aandenken omdat Arezzo Cars het 200ste lid is geworden van bedrijvenvereniging Beverkoog. Na eerst even gezellig koffie gedronken te hebben in het nieuwe kantoor van Caner op de Beverkoog 47G overhandigde voorzitter Hendrik Goeman Borgesius een ambachtelijk gemaakte metalen pennen- en visitekaartjeshouder. Deze zwart gecoate eyecatcher met lasergesneden Beverkoog logo en de tekst 200ste lid is speciaal bedacht en gefabriceerd door Mezo Steel.

Verbindingsmanager Kirsten Tervoort reikte ook een bos bloemen uit aan Caner, die zich op woensdag 12 april bij Kirsten aanmeldde als nieuw lid. Hij is erg enthousiast over de ontvangst op de Beverkoog en de support vanuit de bedrijvenvereniging. Het duurde even om een geschikte overhandigingsdatum te prikken met Caner die voor zijn werk veel in het buitenland verblijft. Inmiddels zijn er al 210 bedrijven lid geworden.

Caner verhuisde voor de liefde van Scheveningen naar Noord-Scharwoude. Hij woont daar naar alle tevredenheid met zijn gezin en voelt zich helemaal thuis in de regio. De keuze om zich te vestigen op fietsafstand op de Beverkoog bevalt hem erg goed. Ook bij de IJsduik & Haringparty is Caner van de partij. Net als zijn vader en opa groeide hij op in de automobielwereld. Hij spreekt vijf talen, waaronder vloeiend Duits. En dat is niet zo gek omdat hij in zijn jeugd in Duitsland woonde. De talen komen hem goed van pas in zijn werk, namelijk de in- en verkoop van rijk uitgeruste auto’s met een lage kilometerstand in het hogere segment.

De merknaam Arezzo Cars is gekozen na bezoeken aan de prachtige middeleeuwse stad Arezzo, dat omringd door de groene heuvels van Toscane een dorpachtige en romantische sfeer uitademt. De wereldberoemde Italiaanse film La Vita è Bella is hier opgenomen. De vrouw van Caner is van Spaans/Italiaanse komaf en ze komen er graag. In het stadswapen staat een zwart steigerend paard, net als in het logo van Ferrari, een auto die zeker tot het hogere segment behoort.

Comments


bottom of page