top of page

Bedrijvenpark Beverkoog genomineerd voor meest Klimaatadaptieve en Natuurinclusieve Bedrijventerrein


De Stichting Clok organiseert de jaarlijkse verkiezing voor erkenning en waardering van bedrijventerreinen die toegewijd zijn aan Klimaatadaptieve en Natuurinclusieve maatregelen. Vorig jaar ging de prijs naar Ecomunitypark in Oosterwolde. Op 2 november tijdens de dag van Economische Zaken in Amersfoort zullen Sjors van Kuipers (bestuurslid Beverkoog collectieve veiligheid en duurzaamheid) en Corlien Moleman (parkmanager Beverkoog) hiervoor de strijd aangaan met Arno Jansen van bedrijventerrein Schiphol Trade Park (Haarlemmermeer) en Hendrik Visser van bedrijventerrein Hoogtij (Zaanstad).


De drie genomineerden zijn te beluisteren in podcasts van PVB Nederland. Welke maatregelen hebben zij al toegepast? Hoe hebben ze dat gedaan en wat zijn de effecten geweest? Luister het op Spotify!


Sjors van Kuipers:

Arno Jansen:

Hendrik Visser:

https://open.spotify.com/episode/0zAZ7wvP60V9HKRt6DEkqo?si=3b37acc38fff4e2d&nd=1 Onderstaand interviews met de drie genomineerden, download om te lezen deze pagina uit het Magazine Kringen van de Stichting Clok.Kringen #3 - Verkiezing 2
.pdf
Download PDF • 883KB

Comments


bottom of page