top of page

Doe mee met de Beverkoog MobiliteitsscanDit is de kans om invloed uit te oefenen op het mobiliteitsbeleid én gratis advies te ontvangen voor jouw bedrijf. Iedere medewerker binnen jouw organisatie kan flexibel, slim en duurzaam reizen. Je krijgt inzicht in het totale woon-werkverkeer met advies op maat, helemaal afgestemd op jullie situatie en wensen. De mobiliteitsscan wordt kosteloos aangeboden voor iedere ondernemer op bedrijvenpark Beverkoog vanuit het overheidsprogramma Samen Bouwen aan Bereikbaarheid.


Een goede bereikbaarheid is van groot belang voor elk bedrijf. Het zorgt niet alleen voor een soepele dagelijkse operatie maar versterkt ook het vestigingsklimaat, waardoor we aantrekkelijk blijven voor werkgevers en werknemers. Om de huidige bereikbaarheid in kaart te brengen nodigen wij alle ondernemers op ons bedrijvenpark uit om deel te nemen aan de mobiliteitsscan.


We hebben al prachtige stappen gezet met drie grote bedrijven die hun data hebben gedeeld voor de mobiliteitsscan. Maar ook jouw inbreng is cruciaal. Door deel te nemen aan de mobiliteitsscan, draag je bij aan belangrijke inzichten die de Beverkoog efficiënter en duurzamer maken. Meedoen is eenvoudig en vraagt slechts enkele minuten van je tijd. Meer weten? Mail dan met Eline Langeveld, mobiliteitsadviseur via eline@wijzijnbreikers.nl.


Meld je hier aan voor de mobiliteitsscan.

コメント


bottom of page