top of page

Eindejaarsborrel met spreker Robert Eenhoorn


Graag nodigen wij u en uw partner uit voor onze eindejaarsborrel op donderdag 7 december 2023 met als spreker Robert Eenhoorn. Hij was één van de beste Nederlandse honkballers ooit, voetbalde als amateur zelf in Feijenoord 5 en is tegenwoordig algemeen directeur van AZ.

Hij speelde in de jaren ‘90 in de Major League voor onder andere de New York Yankees. Als bondscoach van het Nederlands honkbalteam won hij de Europese titel en zag als technisch directeur de Oranje-honkballers in 2011 stunten door Wereldkampioen te worden. In de voetbalwereld wordt hij gezien als een absolute visionair. Hij doet alles anders dan men gewend is binnen het Nederlandse topvoetbal en hij is iemand die graag buiten de lijntjes kleurt. Speciaal voor ons gaat hij deze avond dieper in op het aspect ‘meten is weten’ en hoe bij AZ vrijwilligers en professionals samen topprestaties leveren.

De eindejaarsborrel van bedrijvenvereniging Beverkoog vindt plaats van 16.30 uur tot 20.00 uur in het AFAS Stadion in Alkmaar. Om 17.00 uur is er voor belangstellenden een rondleiding door het stadion. Tijdens de borrel is de officiële lancering van onze Beverkoog app. De dresscode is casual en uiteraard zorgen wij voor een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Namens het bestuur van Bedrijvenvereniging Beverkoog,

Hendrik Goeman Borgesius (voorzitter)

Komen jullie ook?

Laat ons s.v.p. zo snel mogelijk weten per mail naar info@beverkoog.nl of u wel of niet aanwezig bent en of u uw partner meeneemt. Wij zien enorm uit naar uw komst.


Comments


bottom of page