top of page

Gezocht: businessteams & KiKa sponsors

voor de Pinksterun of -walk op 26 mei, 5 of 10 km

Oproep van Beverkoog ondernemer Sander van StaverenOp vrijdag 26 mei, einde middag en avond, kan je als team meedoen aan een leuke hardloopwedstrijd of wandeling door Oudorp en het groene park achter De Beverkoog. Lekker rondslenterun of op je eigen tempo marcherun met je eigen bedrijven-/ondernemersteam.


Blijf gezond als ondernemer, vernieuw jezelf en zorg alvast dat je fit bent voor de Beverkoog IJsduik (15 juni) of voetbaltoernooi (23 juni). Of later in het jaar goed getraind bent voor bijvoorbeeld de Bergermeerrun (zie bijgaande foto van Het NON ondernemersclub team van 2022). Deze Pinksterun is een mooie voorbereiding met opbrengst voor KiKa.


Sander bereid zich voor op de halve triathlon (1,9 km zwemmen, 90 km fietsen, 21,1 km lopen) in Westfriesland en Barcelona; voor KiKa, om kinderkanker de wereld uit te helpen!


Daag andere ondernemers, je baas, collega’s of buren uit en geef je op voor een businessteam. De teams zullen door hun deelname direct sponsor zijn voor KiKa, dus zet je in om zo veel mogelijk teams te vormen. Start na de finish de VrijMiBo samen met je team en andere deelnemers. Iedereen kan meedoen via verschillende business opties, en supporters zijn langs de route van harte welkom.


BusinessRun (3 tot 5 deelnemers per team, excl. BTW):

  • Team deelname- & sponsorkosten: € 110,- voor 5 km, of € 150,- als je kiest voor 10 km, waarbij minimaal 50% van dit bedrag naar KiKa gaat.

  • Start 19.00 uur (5km & +10 min 10km)

  • Locatie: Sportcomplex Vaart (Hoornseweg 28, Alkmaar)

BusinessWalk (3 tot 5 deelnemers per team, excl. BTW):

  • Team deelname- & sponsorkosten: € 55,- voor 5 km, of € 75,- als je kiest voor 10 km, waarbij min. 50% van dit bedrag naar KiKa gaat.

  • Start eerder om 17.30 uur (5km & 10km), ook bij sportcomplex Vaart.

Doe mee en schrijf in via het business teams registratieformulier: https://spvs.eu/kika

Meer informatie en KiKa Extreme sponsoring: https://spvs.eu/kika-extreme-page-sander-van-staveren/

Voor vragen, neem contact op met Sander van Staveren: 06 1073 1564 / spvs@planet.nl
Commenti


bottom of page