top of page

Meld je aan voor het Beverkoog Vitaliteitsfestival en de Haringparty 2024Donderdagmiddag 20 juni 2024


Bedrijvenvereniging Beverkoog nodigt haar leden, relaties en ondernemers uit de regio uit om in het kader van verbinding deel te nemen aan ons jaarlijkse zomerevenement.


Bij het Outdoorpark van Alkmaar Sport aan de Hertog Aalbrechtweg 4 organiseren wij dit jaar een Vitaliteitsfestival in combinatie met de traditionele Beverkoog Haringparty. In samenwerking met Beverkoog ondernemers die als kernactiviteit gezondheid en bewegen bieden, nemen wij je mee in een middag vol sport, spel en gezelligheid in het kader van Bewegen is gezond. Het vitaliteitsfestival wordt geopend door de wethouders Christiaan Peetoom van Alkmaar en John Does van Dijk & Waard. Maak op een laagdrempelige wijze kennis met het sportieve en recreatieve aanbod. Onder het motto ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ kun je netwerken en onder het genot van een drankje De Nieuwe Haring proeven.


‘Haring van Sanny’s’

Je bent van harte welkom om kennis te maken met onder andere Disc Golf, Bubble Football, Archery Tag, Bootcamp, Kickboksen, small groups training (ook op medische basis) en Fit For Life (leefstijlprogramma). We verloten sportieve prijsjes onder de deelnemers. Voordat je gaat proeven van Sanny’s Hollandse Nieuwe Haring kun je voor een reality check langs de weegschaal bij Martin Voebel. Laat dat je niet weerhouden om te genieten van een drankje uit de Nostalgische Kroeg of een kopje koffie van de Koffiebroers. Het wordt weer reuze gezellig met loungemuziek op de achtergrond en verbinding op de voorgrond.


Martin, Tom, Jeroen, Marlou, Kirsten, Cas, Mike, Jan, Danielle en Daniel zien al uit naar je komst op donderdagmiddag 20 juni bij Outdoorpark Alkmaar!


Programma voor alle deelnemers


16.00 uur Welkom door Hendrik Goeman Borgesius (voorzitter Beverkoog)

16.05 uur Starthandeling door wethouders Christiaan Peetoom en John Does

16.10 uur Sport, spel en gezelligheid aangeboden door:

  • Disc Golf Noord-Holland

  • Outdoorpark Alkmaar

  • Indoor Beach Alkmaar

  • Personal Fitness Nederland

  • Martin Voebel Fysiotherapie Cardio

  • Movin’Gym Alkmaar

  • Outdoor Alkmaar

  • KNRM Dijk en Waard

18.30 uur Afronding


Laat ons weten of je erbij wilt zijn!

Aan dit evenement bij de start van de zomer zijn voor onze gasten geen kosten verbonden. Meld je aan met de onderstaande button of via info@beverkoog.nl. We zien je graag!


Met hartelijke groeten,


Namens het bestuur,

Hendrik Goeman Borgesius

Voorzitter


Comments


bottom of page