top of page

Racesquare & Hallo 2023! Bedrijfscompetitie


F1 is hot in Nederland en kent met onze held Max Verstappen heel veel fans! Een uitgelezen kans om ondernemers in onze regio bij elkaar te brengen door middel van een F1 Bedrijfscompetitie. Onze Beverkoog donateur Racesquare wil bedrijven, ondernemers en medewerkers op terugkerende basis een F1 competitie aanbieden, waar op een leuke en gezellige manier gestreden gaat worden voor de Racesquare Hallo 2023 bokaal!


Wie en wat

De komende periode gaan we op zoek naar bedrijven die mee willen strijden in deze competitie. Per bedrijf nemen 2 personen deel. Goed om te weten is dat bij iedere Grand Prix-avond andere personen jouw bedrijf mogen vertegenwoordigen. Alle dagen kunnen ingevuld worden en verschillende collega’s komen met andere bedrijven in contact. Wellicht hang je er nog een interne competitie aan, want jij wilt toch ook de meeste punten voor jouw bedrijf binnenslepen?


Op het moment dat je deelneemt aan de competitie en je draagt één ander bedrijf aan, dan ontvang je één Race Experience ticket cadeau om alvast te komen oefenen. Pak nu die voorsprong!


Waar

Bij Racesquare Alkmaar, Winkelcentrum Ringers, 1e verdieping. Noorderkade 171, 1823 CJ Alkmaar.


Wanneer

De derde dinsdag van de maand is gereserveerd voor de Racesquare & Hallo 2023 Bedrijfscompetitie:

19 september

17 oktober

21 november

19 december


Programma

17.30 uur: Inloop en welkomstdrankje

18.00-19.00 uur: Race 1

19.00-20.00 uur: Diner & netwerken

20.00-21.00 uur: Race 2

21.10-21.30 uur: Prijsuitreiking & einde programma


De competitie

Per bedrijf zijn de kosten € 500,- incl. BTW, dit komt neer op € 62,50 per persoon per avond. Hierbij zitten 2 races inbegrepen van 1 uur, drankjes en een diner. Daarnaast ontvangt elk bedrijf 2 paar racehandschoenen met bedrijfslogo! Per avond vindt er een podiumceremonie plaats, waarin je strijdt als team (constructeurs). De algehele winnaar ontvangt de bokaal die tijdens Hallo2024! op maandag 8 januari 2024 wordt uitgereikt.

Deze bedrijvencompetitie laat je toch niet aan je voorbijgaan?


Grid Sponsor worden?

Per avond is er de mogelijkheid om Grid Sponsor te worden. Wil je kort iets vertellen over jouw bedrijf, wil jij jouw logo op de schermen laten terugkeren, heb je een gave prijs of andere ideeën? Dat is allemaal mogelijk!


Contactgegevens

Wij hopen dat jij enthousiast bent geraakt over de Racesquare & Hallo 2023 Bedrijfscompetitie, aanmelden kan via Alkmaar@racesquare.nl. Wij kijken er naar uit om jou op 19 september te mogen verwelkomen!

Comentarios


bottom of page