top of page

Ron Wassing en Inge de Jong in het zonnetje gezet


Tijdens de algemene ledenvergadering 2022 van De Beverkoog op 8 juni ontvingen Ron Wassing (Renault- en Dacia dealer Stokman) en Inge de Jong (Kindividu) uit handen van voorzitter Hendrik Goeman Borgesius een prachtige bos bloemen.


Inge nam tijdens de ALV afscheid als secretaris, maar blijft zeker betrokken bij de bedrijvenvereniging. Ron Wassing werd door de leden gekozen als nieuwe penningmeester. Hij vervangt Huub Meijer (Klaver Autogroep). De zetel van penningmeester wordt traditiegetrouw ingevuld door een ondernemer vanuit de autobranche. De mobiliteitssector ruim is ruim vertegenwoordigd op de Beverkoog.

Ron: “Rob van Hout had mij eerder al eens benaderd, maar deze keer kon ik geen nee zeggen toen ik gevraagd werd door Hendrik. Ik wil graag actief bijdragen aan de toekomst van de Beverkoog en de tijd is er nu ook rijp voor. Ik ben inmiddels bij twee vergaderingen van het bestuur aanwezig geweest en ik moet zeggen dat ik trots ben op de mensen die aan tafel zitten. Alles is goed gedocumenteerd en de hulplijnen zijn op niveau als de kennis binnen het bestuur ontbreekt. Zelf heb ik een lange historie met de Beverkoog. Als jochie mocht ik 40 jaar geleden al mee met de heer Stokman en de heer Wassing (mijn vader) bij bezoeken aan de Stokman garages en showrooms in Noord-Holland. De Beverkoog werd dan altijd aangedaan. Ik herinner mij dat het pand van Stokman werd gebouwd en dat er omheen een grote lege ruimte zonder bedrijven was. Mijn vader nam de zaak van de heer Stokman over. Ik heb nu zelf een gezin met twee dochters van 13 en 16 en heb op mijn beurt 20 jaar geleden Stokman overgenomen van mijn vader. Het is erg leuk om mijn ervaring en mijn betrokkenheid bij de Beverkoog nu bestuurlijk in te zetten.”


Comments


bottom of page