top of page

Uitnodiging IJsduik met Haringparty donderdagmiddag 15 juni 2023Bedrijvenvereniging Beverkoog nodigt haar leden, relaties en ondernemers uit de regio uit om in het kader van verbinding, samen een ‘warme’ duik te nemen in ijskoud water onder professionele begeleiding van instructeur René Valk. En duik je niet, dan ben je van harte welkom als supporter! Tijdens en daarna kun je onder het genot van een drankje De Nieuwe Haring proeven. Maximaal 50 personen kunnen deelnemen aan de duik. De burgemeesters van de gemeenten Dijk & Waard en Alkmaar zullen gezamenlijk een officiële starthandeling verrichten.


Programma 15 juni 2023 voor dappere duikers en haringliefhebbers

15.00 uur Voorbereidende ademhalingstraining 16.00 uur Welkom door Hendrik Goeman Borgesius (voorzitter Beverkoog) 16.05 uur Starthandeling door burgemeesters Anja Schouten en Maarten Poorter 16.15 uur Eerste groep te ijswater 18.30 uur Afronding

Ijskoud de lekkerste

Blijf je liever op het droge? Ook dan ben je van harte welkom om aan te moedigen onder het genot van een drankje en het proeven van de Hollandse Nieuwe Haring van Visspecialist Michel Heusy! Het wordt gezellig met de muzikale omlijsting van accordeonist Cees Oud. Laat ons weten of je erbij wilt zijn!

Aan dit evenement bij de start van de zomer zijn voor onze gasten geen kosten verbonden. We zien en spreken je graag bij Bredewijn op de Berenkoog 95! Meld je aan en laat weten of je deel wilt nemen aan de IJsduik.


Met hartelijke groeten,


Namens het bestuur, Hendrik Goeman Borgesius Voorzitter


Comments


bottom of page