top of page

Uitnodiging Kennissessie Verduurzaming Bedrijventerreinen Op maandagmiddag 15 juli organiseert het Centrum voor Verduurzaming Regio Alkmaar een kennissessie bij De Baan in Alkmaar. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. 


Het centrum is een ondernemersloket voor en door ondernemers. Het ondersteunt je bij het verduurzamen en uiteindelijk energie-neutraal maken van jouw organisatie en bedrijfspand. Hierbij gaat het om een besparing op de energiekosten, maar ook in groter verband: het benutten van kansen als het gaat om toekomstbestendige bedrijventerreinen.


Tijdens de sessie bespreken we de uitdagingen en kansen van de energietransitie die bedrijven raken. Je hoort inspirerende voorbeelden van innovatieve oplossingen en we gaan in gesprek over hoe ondernemers, individueel of collectief, de uitdagingen kunnen aanpakken.


Per april is Jan Jorna aangesteld als onafhankelijke voorzitter van het Centrum voor Verduurzaming. Met zijn jarenlange ervaring als directeur bij Dura Vermeer, brengt Jan een schat aan kennis en expertise mee. Het bestuur wordt verder versterkt door Rob Niele (Alkmaar), Maurice Gelissen (Dijk en Waard), Rob van der Wal (Heiloo) en Cornel Borst (Castricum).


  • Waar: De Baan, Koning Willem Alexanderlaan 4, 1815 LV Alkmaar 

  • Wanneer: Maandagmiddag 15 juli a.s. van 16:30 uur tot 19:00 uur 

  • Inloop vanaf 16.30 uur

  • Programma 17.00 uur – 18.00 uur

  • Netwerken tot 19.00 uur

  • Parkeren is eenvoudig op het terrein bij De Baan (drafbaan, Sportpark).


Aanmelden kan hier.

Comments


bottom of page