top of page

Welkom Marco!Tijdens de komende algemene ledenvergadering nemen we helaas afscheid van Jan Gunneweg als bestuurslid van de Beverkoog. Maar we zijn ook verheugd om Marco Koelman te kunnen benoemen tot lid van het bestuur: Welkom Marco!


Marco Koelman is een echte in 1970 geboren Amsterdammer, die sinds 2002 zijn weg goed heeft gevonden in Alkmaar. Naast het oprichten van het ICT- en beveiligingsbedrijf ISSYS (nu bekend als Dustin) heeft hij verschillende andere ondernemingen zoals Spyke security opgezet. Momenteel is Marco aandeelhouder van de Xafax Groep op de Berenkoog en bezit met zijn vriendin vier ijssalons genaamd Pinoccio. Hier werken zes ijsmakers en 70 ambulante krachten (generatie Z) in het hoogseizoen. Xafax is een ICT-bedrijf dat al 40 jaar bestaat met 65 fte verdeeld over drie vestigingen. Zij houden zich naast het maken van software voor innovatieve betaalsystemen ook bezig met de (gewone) kantoorautomatisering zoals hij ooit met ISSYS al deed.


Marco is vader van twee dochters (23 en 25) en woont samen met zijn vriendin in Alkmaar. Als geboren verbinder is hij nog regelmatig te vinden in het Alkmaarse, zowel op de golfbaan, bij AZ en in het uitgaansleven. Voor de Beverkoog wil hij zijn kennis en ervaring graag inzetten, bijvoorbeeld op het gebied van het Keurmerk Veilig Ondernemen. 


En wie weet spreek je hem binnenkort aan voor een klus in jouw bedrijf? Het afgelopen jaar heeft hij een intensief programma afgerond bij Board Company waarbij praktisch bestuurswerk centraal stond. Als (aspirant) commissaris/toezichthouder is hij beschikbaar voor bestuurswerkzaamheden en de coaching van ondernemers.

Hij is in voor nieuwe avonturen en ziet daarbij voor zichzelf een serieuze rol met actieve inbreng.

Comments


bottom of page