top of page

Op de Beverkoog zit je goed!


De lentezon schijnt deze week heerlijk op de fraaie picknicktafel die door Stoere Tafels is gemaakt en geplaatst bij het insectenhotel en startpunt van de lunchwandelroute op de Beverkoog. Dit is de plek waar op 4 november de eerste bollen werden geplant in het kader van de vergroening. Op de Beverkoog zit je voor gezond ondernemen letterlijk en figuurlijk goed. Want deze stoere tafel staat symbool voor de revitalisering van de Beverkoog. Vanuit de bedrijvenvereniging is er bijvoorbeeld een werkgroep Groen actief, waarin de gemeente Alkmaar met onder andere een landschapsarchitect participeert. Ook vanuit de provincie NH (Groen Kapitaal) wordt meegedacht over de groene kansen voor de Beverkoog. Binnenkort volgt hierover meer nieuws.

Het bestuur van de Beverkoog heeft op woensdag 23 maart de picknicktafel ingewijd. Voorzitter Hendrik Goeman Borgesius bedankte daarbij Beverkoog ondernemer Erik de Waard voor de mooie bijdrage van Stoere Tafels.

Foto, van links naar rechts: Kirsten Tervoort Bredewijn, Jan Gunneweg Meubelontwerper, Hendrik Goeman Borgesius Hormann, Erik de Waard Stoere Tafels, Sjors van Kuipers Stemar Engineering en Inge de Jong Kindividu.

Commentaires


bottom of page